Badrumsrenovering Borlänge

A.A Plattsättning AB – badrumsrenovering Falun

Specialister inom KAKEL & KLINKERS MICROCEMENT

Badrumsrenovering Borlänge

Behöver du förnya kaklet i köket, renovera badrummet eller byta golvet i hallen? A.A Plattsättning AB hjälper dig med dina renoveringsvisioner! Vi erbjuder alltid ett fast pris för att du ska kunna planera din ekonomi utan oro. I vårt arbete kombinerar vi expertis med passion, för att förvandla ditt utrymme till något extraordinärt.

Kontakta oss redan idag om du befinner dig i Borlänge och önskar få hjälp med till exempel en badrumsrenovering, och läs gärna mer här.

VILKA vi är

Baserade i Falun, utför vi arbeten över hela Dalarna. Med ett omfattande nätverk av snickare, elektriker och rörmokare runt om i Dalarna behöver du inte ringa runt och krångla. När du anlitar oss ser vi till att du får heltäckande hjälp från start till slut.

Badrumsrenovering Borlänge

Vad vi gör

A.A Plattsättning AB är din pålitliga partner för kompletta lösningar inom kakel, klinkers och microcement. Vi erbjuder professionell plattsättning för väggar och golv, exklusiv golvläggning, skräddarsydda badrumsrenoveringar och microcement.

Badrumsrenovering Borlänge

Våra tjänster

Vi är din professionella partner inom kakel, klinkers och nu även microcement. Vi är specialister på heltäckande lösningar inom plattsättning, golvläggning, badrumsrenovering och microcement. Med en dedikation för kvalitet strävar vi alltid efter att leverera överlägsna resultat och därigenom göra våra kunder helt nöjda.

A.A Plattsättning AB

Tempelvägen 46, 795 91 Rättvik
072-858 46 13
Badrumsrenovering Borlänge