Plattsättare Borlänge

A.A Plattsättning AB – plattsättare Borlänge

Specialister inom KAKEL & KLINKERS MICROCEMENT

Plattsättare Borlänge

Behöver du förnya kaklet i köket, renovera badrummet eller byta golvet i hallen? A.A Plattsättning AB hjälper dig med dina renoveringsvisioner! Vi erbjuder alltid ett fast pris för att du ska kunna planera din ekonomi utan oro. I vårt arbete kombinerar våra plattsättare i Borlänge expertis med passion, för att förvandla ditt utrymme till något extraordinärt.

Kontakta oss redan idag för att få personlig hjälp med ditt projekt och läs gärna mer här.

Plattsättare Borlänge

VILKA vi är

Baserade i Falun, utför vi arbeten över hela Dalarna. Med ett omfattande nätverk av snickare, elektriker och rörmokare runt om i Dalarna behöver du inte ringa runt och krångla. När du anlitar oss ser vi till att du får heltäckande hjälp från start till slut.

Plattsättare Borlänge

Vad vi gör

A.A Plattsättning AB är din pålitliga partner för kompletta lösningar inom kakel, klinkers och microcement. Vi erbjuder professionell plattsättning för väggar och golv, exklusiv golvläggning, skräddarsydda badrumsrenoveringar och microcement.

Plattsättare Borlänge

Våra tjänster

Vi är din professionella partner inom kakel, klinkers och nu även microcement. Vi är specialister på heltäckande lösningar inom plattsättning, golvläggning, badrumsrenovering och microcement. Med en dedikation för kvalitet strävar vi alltid efter att leverera överlägsna resultat och därigenom göra våra kunder helt nöjda.

A.A Plattsättning AB

Tempelvägen 46, 795 91 Rättvik
072-858 46 13
Plattsättare Borlänge